Logga In

Beni dallimin nga kompetitorët tuaj

Duke qënë te paret në Google My Business

Përmes kompanisë sonë, ju gjithashtu keni mundësinë të postoni lajme, oferta dhe postime në të gjitha platformat e lidhura.

Ju mund të paraqisni produktin tuaj të ri në sortiment në faqe si Facebook, Google, Cylex, Brownbook, WhereTo,Find Open ,Navmii etj me një klikim të vetëm. Kjo e bën të qartë si për klientët tuaj, ashtu edhe për Google që të kuptojnë mesazhin dhe të ndihmojnë në përhapjen e tij!

SEO lokale po bëhet gjithnjë e më e rëndësishme pasi gjithnjë e më shumë njerëzit përdorin pajisje celulare.

Pra, le të themi se zotëroni një bar-restorant, atëherë SEO-ja lokale do të siguronte që kur njerëzit në zonën tuaj të shkonin në kërkim të restoranteve më të mira në qytet, ata do të hasin në faqen tuaj.

Me ne, ju mund të manaxhoni të gjitha kërkesat e kompanisë në kohë reale nga e njëjta platformë.

E keni orare të vecanta dhe fleksible të biznesit tuaj të cilat ndryshojnë në okazione të ndryshme?

Ndryshojeni në një vënd!

Keni ofertë te re për të komunikuar në të gjitha platformat?


Postojeni ne nje vënd!

A keni marrë një koment për ndonjë nga profilet tuaja?


Përgjigjuni në një vënd!